Nu sariti, n-am gasit alta denumire si nici nu ma intereseaza sa fie gasita reteta, nu asta-i scopul meu pe aici.....M-a inspirat o voce frumoasa si calda, aveam nevoie de un impuls, asa ca s-a declansat auzind o voce frumoasa.....ma bantuiau piscoturile din dulap si smantana din frigider....asa ca m-am jucat nitel, asa rapid ......
Punem intr-un bol continutul plicului de creme ole, adaugam zaharul si laptele apoi mixam si gata crema ( pentru carcotasi nu cititi, ca va pica greu la stomac prafurile). In alt bol inalt punem smantana ( folosesc o smantama grasa si foarte groasa, se poate intinde pe paine), zaharul si laptele si mixam pana obtinem o frisca ferma, atentie nu mixati foarte mult, riscati sa o dati in unt.....Pregatim si capuccino, amestecand praful cu apa calduta, apoi trecem fiecare piscot prin lichid, atentie nu tineti mult, folositi o pensulica, sa nu se inmoaie prea rau si sa se flescaiasca.....Se asaza pe un platou piscoturile, unul langa altul, precum soldatii la instructie, apoi cu ajutorul unui posh punem crema pe fiecare piscot, deasupra cremei asezam alt rand de piscoturi si deasupra ornam cu frisca, moturi de crema si bobite de strugure. Dam la frigider pentru vreo 2 ore, daca puteti sa rezistati, daca nu mancati si gata, scapati de-o grija.....