Pipote si inimi la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2015 | 8380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 4 cepe mari albe
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta/piper/boia dulce
  • marar prospat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute.

Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute.

Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere, setam functia Boil pentru alte 20 minute.

Punem vinul rosu, setam din nou functia Boil pentru 5-10 minute.

Se presara marar prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc