Pipote si inimi cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 9905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • 500 gr pipote si inimi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu legume mexicane:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile.

Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu apa cat sa le acopere.

dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, verificam din cand in cand si mai punem apa daca este cazul.

O mancare usoara si sanatoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]