Pink Martini

de Furnicuti in Cocktail, 7 Iun 2010 | 6102 vizualizari

 

O varianta de primavara a celebrului Martini, cu sirop de capsuni si cateva fructe proapete.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml vodka
  • 50 - 60 ml sirop capsuni
  • sucul de la 1 lime
  • 10 - 12 cuburi de gheata
  • 2 capsuni proapete (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pink Martini:

Capsunile se zdorbesc cu furculita, se pun toate ingredintele intr-un shaker, care se agita 1-2 minute, pana se topeste gheata. Se toarna apoi in paharele de martini, decorate cu zahar.

Ca sa obtinem decorul de zahar pe pahare, le stergem pe margine cu un servetel umed, cam 2-3mm, pe interior si exterior, iar apoi le scufundam in zahar. Acesta se va lipi de paharul umed, iar in cateva minute, dupa ce paharul se usuca, va ramane fixat. Asa ca e bine sa pregatiti paharele inainte sa faceti cocktailul, pentru ca sa aiba timp sa se usuce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pink Martini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frappe cu zmeura si capsuni