Pinguini aperitiv

de mini_didi in Mancare copii, 2 Mai 2014 | 5784 vizualizari

 

Perfecti la onomastica noastra , a copiilor...si nu numai :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 3 pinguini:
  • 7 masline negre
  • 3 felii morcov
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 3 scobitori
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini aperitiv:

Triunghiurile de branza topita le modelam cu mana sub forma rotunda.

Luam o felie morcov si o decupam un triunghi,pe care il pastram deoarece il vom folosi.

Pe felia de morcov punem branza topita.

Luam o maslina , o taiem in jumatate si facem aripile pinguinului.

Dintr-o maslina intreaga facem capul.

Din bucatica de morcov pastrata facem ciocul.

O alta maslina o taiem bucati mici din care facem nasturii.

Fixam totul cu o scobitoare.

La fel procedam pentru a face si ceilalti doi pinguini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante