Pinguini

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 8972 vizualizari

 

ceva deosebit zic eu si in special pt copii................cel putin pitici mei i adora

 

INGREDIENTE

  • paine feliata fara coaja
  • branza philadelphia
  • masline negre fara sambure
  • morcov taiat foarte fin
  • scobitori colorate
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Se ung 2 feli de paine cu branza Philadelphia dupa care se taie in 3, apoi iar in trei adica trei pe verticala trei pe orizontala si vor iesi 9 cubulete.

Se pune pe fiecare cubulet cate o felie de morcov taiat subtite si crestat taiat in triunghiuri mici (picioarele) dupa care se infinge in mijloc o  scobitoare, apoi se pune o maslina neagra care in prealabil a fost taiata si scoasa o fasie mica de cativa milimetri din ea, iar spatiul gol se va umple cu branza Philadelphia  (burtica pinguinului).

O maslina simpla care va fi crestata putin la mijloc cu un cutit, unde se va introduce o bucatica din triunghiul ramas de la morcov,acesta va fi cioc la pinguin.

Asa, cred ca v-am zapacit nu stiu daca ma va intelege cineva dar data viioare o sa fac poze amanuntit cand ii voi face.

Dupa ce am pus si maslina cu ciocul se fac ochisori din branza. Cu ceva foarte fin trebuie lucrat pt ochisori.

Ca o palarie va veni o feliuta de cremvusti si capatul scobitoarei.

Sunt intradevar tare migalaosi pana ii faci odata, apoi nu va mai fi asa greu.Si eu zic ca arata minuntat pe o masa printre aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]