Pinguini

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 8191 vizualizari

 

Am vazut pe aici multi pinguini si am decis si eu sa-i incerc

 

INGREDIENTE

  • 13 masline mari XL
  • 13 masline mai mici fara os
  • pasta de branza
  • 1 morcov
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Am scos osul din maslinele cele mari. Am umplut maslinele cu pasta de branza, le-am fixat cu o scobitoare. Pentru picioruse si cioc am folosit morcov. La ochisori am pus cate o picatura de crema.

Au fost foarte apreciati de musafirii mei...mai ales de cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta delicioasa