1. Se desface conserva de ananas si se strecoara sucul intr-un pahar.
2. Adaugam peste sucul de ananas 1 lingura de seminte de chia, amestecam bine si dam paharul la frigider pana pregatim restul ingredientelor.
3. Intr-o cratita punem la foc mic untul. Cand s-a topit adaugam esenta de rom si 10 felii de ananas (din cele 12: 2 vom pastra pentru ornat), taiate bucatele mici.
4. Lasam la foc mediu 10 minute, apoi oprim focul si lasam ananasul la racit.
5. Intre timp preparam frisca si o amestecam cu iaurtul grecesc.
6. Pregatim 4 pahare.
7. Asezam in pahare bucatile de ananas si compozitia de iaurt, ultimul strat fiind de iaurt.
8. Adaugam cate 3-4 linguri de suc de ananas cu seminte de chia, presaram fulgi de nuca de cocos si adaugam cate o jumatate de felie de ananas pentru decor.
9. Dam la frigider pentru o ora si apoi servim.
10. Delicios, sanatos si racoros! Pofta buna :)