Pilav de bulgur cu legume

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2016 | 2972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de bulgur
  • 3 cani / 3 cani jumate de supa sau apa fierbinte (eu am folosit supa de pui)
  • un ardei
  • o ceapa
  • un morcov
  • un cartof
  • sare si piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilav de bulgur cu legume:

Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care dizolvam un cub de vegeta).  

Amestecam bine, gustam de sare, dam focul mic si punem capacul si lasam cam 10/15 de minute. Luam de pe foc si il lasam 10/15 minute cu capac sa se ¨odihneasca¨ dupa care il servim cu ce vrem alaturi. Eu am servit cu pulpe de pui invelite in bacon. Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca vreti puteti sa puneti si o mana de patrunjel tocat fin la momentul servirii da eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilav de bulgur cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi foarte pufos