Pilaf de orez cu supa de gaina

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 20030 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

04.06.2010, 15:41

In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul

nadina73 1

04.06.2010, 16:01

ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu

Ina 1

04.06.2010, 16:05

la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....

Ina 1

04.06.2010, 16:06

Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....

Ina 1

04.06.2010, 16:07

asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:22

cica "ca la pomenile" )))arata bine!

Ina 1

04.06.2010, 16:28

pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:38

ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta

Ina 1

04.06.2010, 16:39

Ina 1

04.06.2010, 16:41

te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 16:42

Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .

Ina 1

04.06.2010, 16:45

Tavi

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 18:07

Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .

epurasha2bb 1

04.06.2010, 18:20

aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!

Ina 1

04.06.2010, 18:57

Tavi, da!!!

Ina 1

04.06.2010, 18:58

pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult

nadina73 1

04.06.2010, 23:38

ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient

Ina 1

05.06.2010, 07:41

mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto galben (cu sofran)