Pilaf de orez cu supa de gaina

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19406 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

04.06.2010, 15:41

In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul

nadina73 1

04.06.2010, 16:01

ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu

Ina 1

04.06.2010, 16:05

la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....

Ina 1

04.06.2010, 16:06

Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....

Ina 1

04.06.2010, 16:07

asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:22

cica "ca la pomenile" )))arata bine!

Ina 1

04.06.2010, 16:28

pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:38

ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta

Ina 1

04.06.2010, 16:39

Ina 1

04.06.2010, 16:41

te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 16:42

Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .

Ina 1

04.06.2010, 16:45

Tavi

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 18:07

Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .

epurasha2bb 1

04.06.2010, 18:20

aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!

Ina 1

04.06.2010, 18:57

Tavi, da!!!

Ina 1

04.06.2010, 18:58

pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult

nadina73 1

04.06.2010, 23:38

ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient

Ina 1

05.06.2010, 07:41

mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez Aromat