mancare de post
Bucatile de soia le punem intr-o craticioara, adaugam 200ml apa rece si o lingurita de vegeta de legume.
Punem craticioara la foc mic pana se umfla bucatile de soia.
Dupa ce s-au umflat, scurgem apa, le lasam la racit si cand temperatura lor a devenit suportabila,le stoarcem in mana sa scapam de apa in exces.
Punem intr-o tigaie cca 30ml ulei la incins si prajim pe ambele parti bucatile de soia pana se rumenesc dupa preferinta.
Pentru pilaf curatam ceapa, morcovul si ardeii.
Le spalam, le taiem bucatele si le punem la sotat in 3-4 linguri de ulei.
Adaugam sare si piper dupa gust, orezul clatit in apa rece si lasam sa se caleasca impreuna cca 5 minute.
Punem pe rand cele 3 cani cu apa rece iar cand pilaful este gata presaram patrunjel verde tocat fin si servim cu bucati de spoia prajita.
Pofta buna!