Pilaf de orez cu ciuperci

de kamy in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 10303 vizualizari

 

Daca-i post ....

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 cutie ciuperci
  • vegeta
  • curry
  • sare,piper
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Se spala orezul bine si se lasa la scurs.

Intr-un ceaunel se pun ciupercile si putina apa(sa le acopere)la fiert,10 min.Se adauga 2 1/2 cani de apa(cana cu care am masurat orezul),margarina,curry,vegeta,sare,

piper,dupa gust,iar cand fierbe se pune orezul.Cand apa e cu un deget deasupra orezului,se opreste focul,se presara patrunjel verde sau uscat,se pune o hartie si capacul peste.

Dupa 15-20 min amestecam usor orezul,il aeram si se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci