Pilaf cu pui la tuci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 18 Mai 2011 | 4552 vizualizari

 

sa va dau si ceva mancare, ca de la atatea dulciuri va doare burta :)):))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 cani de orez
  • cateva cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • o felie subtire de telina
  • sare
  • piper
  • secretul gustului ( optional )
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui la tuci:

Spalam si taiem pulpele, dupa care le punem la fiert in apa cu sare.

Intre timp, punem 2 linguri de ulei in tuci, calim ceapa, cu morcovul, pastarnacul si telina cateva minute, dupa care adaugam si orezul spalat in cateva ape si le lasam sa se caleasca usor.

Dupa ce a fiert carnea o mutam in tuci, punem supa peste si dam la cuptor app 40 de minute la foc mediu.

Verificam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu supa.

La sfarsit condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Servim alaturi de o salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor