Pilaf cu pipote si inimi

de Ancutsa in Pui, 30 Apr 2017 | 3805 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • sare si piper dupa gust
  • apa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 cana mare cu orez
  • Optional: putin delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pipote si inimi:

 

Se spala pipotele si inimile, se curata si se cresteaza. Se pun la fiert intr-o oala de ciorba, de 3 litri, cu apa si sare. Se ia spuma la nevoie, apoi se adauga legumele spalate si taiate grosier. Se mai adauga sare, piper si, optional, putin delikat, dupa gustul fiecaruia. Supa este gata in aprox. 45 de minute.

 Se spala bine orezul si se asaza intr-o craticioara cu un strat subtire de ulei. Se toarna supa prin strecuratoare, supa ar trebui sa acopere orezul, cam cu trei degete. Pipotele si inimile se adauga si ele, apoi se da la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox. 30 de minute.

 Se serveste cu salata de sfecla.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/04/pilaf-cu-pipote-si-inimi.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui