Pilaf cu legume si carne de pasare

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 5965 vizualizari

 

Aroma si culoare.

 

INGREDIENTE

  • o cana cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3 fire de ceapa verde
  • carne pui ( 1 kg )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carne de pasare:

    Carnea de pui se spala si se fierbe in apa cu putina sare, aruncandu-se prima apa, dupa 2-3 clocote )

    Cand e fiarta o scoatem deoparte, o condimentam si o rumenim intr-o tava tip gril, fara grasime.

    Supa obtinuta o masuram, lasand in oala echivalentul a 4 cani si jumatate ( pentru ca mai scade cand fierbem legumele). Adaugam morcovul, ardeiul si ceapa tocate si lasam sa fiarba si acestea, apoi turnam orezul spalat in prealabil. Dam focul mic si lasam sa se umfle orezul. Apoi oprim focul si acoperim oala, ca orezul sa-si definitiveze forma.

    Servim cu carne de pui si patrunjel din abundenta.

    Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimenteaza carnea de pui cu sos de soia si va avea un gust deosebit, capatand totodata fragezime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa