Pilaf cu ciuperci si curcan

de roxanabucataras in Curcan, 17 Oct 2011 | 8484 vizualizari

COMENTARII (11)

diaconta 1

17.10.2011, 17:30

arata bine dar parca n-as combina cartoful cu orezul,ma trimite Sefu' direct la dieta

MIUTA 1

17.10.2011, 18:16

Arata foarte bine

mirela0911 1

17.10.2011, 19:51

Rocsi 1

17.10.2011, 19:52

am papat si e bun

mena29 1

17.10.2011, 19:52

adry88 1

17.10.2011, 21:16

bun

roxanabucataras 1

17.10.2011, 21:24

ma bucur
multumesc
va pup

Cris2711 1

18.10.2011, 12:08

LUK 1

18.10.2011, 15:54

bun bun

roxanabucataras 1

19.10.2011, 09:48

chiar foarte bun, garantat
cine a mancat de la mine acest pilaf cu ciuperci si curcan l-a laudat si a mai cerut

roxanabucataras 1

27.10.2011, 12:18

diaconta: cartoful doar l-am fiert in supa, ii da un gust deosebit acesteia
la pilaf am folosit doar zeama, supa efectiv, fara legume
legumele daca vrei le folosesti la altceva, ori le arunci...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan Vindaloo