Pilaf cu carnita de pui

de onuta in Pui, 9 Iul 2010 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 2 cepe (de preferat rosii)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cana de orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita de pui:

Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.

Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.

Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in care a fiert puiul.

Se pune si piperul, se potriveste cu sare si se baga la cuptor.

Cand a scazut bine si a prins o culoare frumoasa deasupra, se scoate. Se presara patrunjel verde deasupra.

Se serveste alaturi de o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste