Piftie de porc

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 3735 vizualizari

 

dupa cum v-am spus din supa de la rasol am facut ciorba de perisoare si 2 farfurioare de ....piftie

 

INGREDIENTE

 
  • 2 oua
  • 1morcov fiert
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

http://www.bucataras.ro/retete/rasol-din-cap-de-porc-21984.html - supa de la rasol.

Punem ouale intr-un ibric cu apa si cu sare la fiert.

Curatam si zdrobim usturoiul si-l adaugam peste acea supa apoi o vanturam (turnam dintr-un vas in altul de cateva ori)

Cand ouale au fiert le punem sub un jet de apa rece apoi le curatam ,le taiem si le asezam pe farfurie.

Morcovul fiert din supa il taiem fasii si il asezam in farfurie,mai punem si cateva bucati de carne si sorici.

Supa o strecuram si o adaugam  ,apoi dam la frigider pt cateva ore.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de racituri de porc