Piftelute de pui

de ony in Pui, 20 Dec 2010 | 6991 vizualizari

 

apetisante

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • 3-4 cartofi maricei
  • sare
  • piper
  • 2oua
  • pesmet
  • faina
  • verdeata
  • 1 ceapa
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de pui:

carnea de pui se toaca,la fel se procedeaza si cu cartofii,ceapa,usturoiul,verdeata;

se amesteca toate impreuna,se sareaza,se pipereaza;

se adauga 3-4 linguri de pesmet si tot atata faina,iar la sfarsit verdeatza tocata marunt;

se pune uleiul la incins si se modeleaza piftelute care se prajesc bine pe ambele parti.

cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu am folosit carnita de pe pulpe

2

se pot da si prin pesmet,pentru cine doreste mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele frantuzesti de pui