Piersici cu sos de ciocolata si coniac

de IonitaFlorinConstantin in Prajituri, 2 Apr 2014 | 2831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piersica din compot
  • 300 gr. ciocolata
  • 10 gr. coniac
  • 20 gr. apa
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 ou
  • 1 varf mic de cutit scortisoara
  • 500 ml. ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu sos de ciocolata si coniac:

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa.

Se lasa la topit, pana se face ca o pasta.

Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1 varf mic de cutit cu scortisoara.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine bechamelul.
Se pune la incis intr-o cratita, 500 ml. ulei.
Se iau cele 2 jumatati de piersica si se dau prin bechamel.
Se pun jumatatile de piersica date prin bechamel in cratita cu ulei.
Dupe ce au prins putina culoare, se scot din ulei.
Se pun pe o farfurie si deasupra se pune ciocolata topita. Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu sos de ciocolata si coniac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Pushaa 1

03.04.2014, 11:04

laura_n 1

03.04.2014, 16:54

bun venit!

IonitaFlorinConstantin 1

03.04.2014, 20:15

Va multumesc frumos ca ma primiti in famila voastra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dobos un deliciu pe gustul tuturor