Piersici

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3419 vizualizari

 

sursa este Ana78

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri apa minerala
  • 10 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • faina

Crema

  • 200 g unt
  • 1 plic de capucino
  • 100 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao

Decor

  • colorant
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Amestecam faina cu zaharul,praful de copt,sarea,coaja de portocala dupa care adaugam apa si uleiul,omogenizam si adaugam faina treptat pana iese un aluat care nu se mai lipeste.

Rupem bucati mici din care vom face bile si le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt,lasand distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min.

Cand sunt gata(calde) le scobim mijlocul  cu varful de cutit.

Repetam pana terminam.

Crema-mixam untul cu zaharul pana se topeste,adaugam cacao,plicul de capucino si omogenizam.

Eu am adaugat si miezul ramas imuiat in lapte dupa care am adaugat treptat in compozitia de unt.

Asamblarea-se iau 2 bile si se umplu cu crema,le unim si le asezam pe un platou,repetam pana terminam.

Colorantul se dizolva in putina apa.

Trecem piersicile prin colorant dupa care prin zahar(sau nuca de cocos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de catifea