Piept de pui umplut, in foietaj

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2011 | 16015 vizualizari

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

09.09.2011, 15:03

buna rau

diaconta 1

07.01.2013, 16:02

Trecem o parte laterala a foii peste umplutura, apoi trecem capetele deasupra ei urmand sa trecem deasupra lor laterala ramasa libera.
Cu o miscare rapida invartim rulada si o transferam intr-o tava pentru cuptor in care am pus hartie pentru copt.
Mie sa-mi deseneze ca n-am priceput))))))
Bine,ai putea zice ca's mai grea de cap,dar poate te inseli

gaby_duceag 1

25.08.2013, 17:32

)))))))))))))))))))

Bya Ralu 1

09.09.2013, 09:56

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui