Piept de pui toscan

de deliciousflavours in Pui, 21 Ian 2012 | 6234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6-7 felii bacon
  • 1 cutie pasta rosii (500ml)
  • 250 ml frisca pentru gatit
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui toscan:

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam rulourile una langa alta.

Incalzim frisca (pentru gatit), adaugam pasta de rosii, ketchup-ul, pasta de ardei iute si amestecam bine pana se omogenizeaza. Adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper, lasam sa dea un clocot si adaugam busuiocul si rozmarinul.

Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra putin pesmet si dam la cuptorul preincalzit aprox 40-45 minute.        

Pofta Buna!

                                                                                                                                         

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui toscan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.01.2012, 18:39

Super -ultra-apetisant

Rocsi 1

21.01.2012, 19:10

foarte bun

deliciousflavours 1

24.01.2012, 13:07

sunteti super ultra dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]