Piept de pui picant

de MOKUSKA in Pui, 22 Feb 2014 | 4155 vizualizari

 

Cu ce sa mai inlocuim mezelurile din comert?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pasta de ardei iute
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant:

Spalam bine pieptul de pui ( sa nu uitam, carnea de pui trebuie spalata foarte bine), il taiem in fasii de grosimea unui deget. Condimentam fasiile cu sare, piper si pasta de ardei iute, le acoperim si le lasam la frigider. (daca va place mai picant, puteti sa adaugati si un praf de chili).

Intre timp pregatim aluatul: cele 2 oua le batem cu praf de sare, cu pasta de ardei iute si piper. Treptat adaugam faina in ouale batute, trebuie sa obtinem o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Se prajesc in ulei pe ambele parti la foc mediu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi ca fel principal cu garnitura de piure sau ca aperitiv rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

GeorgiaA 1

22.02.2014, 22:45

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

delicios

diaconta 1

26.02.2014, 18:45

Categoric imi place mai ales cu muraturi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tacos cu pui si guacamole