Piept de pui pane umplut cu cascaval

de deyutzky in Pui, 8 Oct 2012 | 21726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval Delaco
  • cateva linguri de faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane umplut cu cascaval:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.

Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval, rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]