Piept de pui pane umplut cu cascaval

de deyutzky in Pui, 8 Oct 2012 | 21526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval Delaco
  • cateva linguri de faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane umplut cu cascaval:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.

Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval, rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut in crusta de migdale