Piept de pui pane

de Doralinda in Pui, 7 Mar 2013 | 9421 vizualizari

 

E o reteta cunoscuta si usoara, dar fiecare o pregatim in felul nostru, deci eu va descriu cum o prepar.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 2 oua
  • putina faina
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 linguri gris fin
  • ulei ptr prajit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

Amestecam pesmetul cu gris si lasam deoparte, apoi taiem pieptul de pui in felii subtiri, le saram si punem putin piper, le dam prin faina, apoi prin ouale batute  si la urma prin pesmet. Le prajim la foc intens cateva minute pana vedem ca a prins o culoare aramie. Le scoatem pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta ptr a se scurge uleiul.

TIPS-URI

1

Grisul ajuta ca pieptul de pui sa ramana crocant chiar mai multe ore de la pregatire, ptr ca ajuta la absoarberea umiditatii, deci nu ezitati si faceti aceasta combinatie, veti vedea ca nu va fi moale crusta, iar carnea va ramane frageda in interior!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant