Piept de pui la gratar

de Bya Ralu in Pui, 16 Ian 2012 | 3783 vizualizari

 

o reteta foarte buna pentru seara

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • ulei masline
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Ungem tigaia cu ulei de masline, feliile le spalam cu apa rece si le punem pe un servet la uscat. Le condimentam cu sare si piper si le punem la prajit. Se pot servi cu salata, cartofi natur, cartofi prajiti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]