Piept de pui în crustă de migdale

de Satisfyyourcravings in Pui, 11 Feb 2013 | 4696 vizualizari

 

Un preparat delicios cu maxim 300 de calorii.

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui fără piele şi os
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 grame migdale prăjite, nesărate
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie
  • 1 crenguță de rozmarin proaspăt, tocată
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de migdale:

Migdale se macină într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, uleiul, sucul și coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul. 

Bucățile de carne se usucă cu un prosop de hârtie și se îmbracă pe ambele părți cu mixul de migdale apăsând ușor pentru a se fixa. 

Se introduc în cuptorul preîncălzil la 218 grade Celsius, pentru 10 minute. Se întorc la jumătatea timpului. După expirarea timpului de prelucrare termică se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă 5-10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu sos de telina