Piept de pui in crusta de grisine

de -Licurici- in Pui, 16 Oct 2015 | 2480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 g grisine cu cascaval
  • 350 g iaurt grecesc
  • 3 castraveciori murati
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de grisine:

Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.

Grisinele le-am maruntit.

Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.

Am bagat tava in cuptor, 20 min.

Cealalta jumatate de iaurt am amestecat-o cu castraveciorii taiati bucati mici.

Am servit fasiile din piept de pui cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de grisine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

16.10.2015, 20:37

Imi place sa rontai, deci vreau!

Andra_Constantinescu 1

17.10.2015, 08:49

Yam-yam!

-Licurici- 1

17.10.2015, 09:09

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat