Piept de pui gratinat

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2011 | 14844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat:

Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.

se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul pentru snitele.

il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.

punem grill-ul la incins si punem piptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.

luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.

mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.

dam tava in cuptorul incins,si lasam pipetul acolo cam 15-20 minute.

il scoateti putin la racorit,apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-rulouri din file de pui