Piept de pui cu mere si stafide

de alldaycooking in Pui, 19 Dec 2011 | 4171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 gr stafide
  • 1 mar mare
  • scortisoara
  • nucsoara
  • ghimbir
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mere si stafide:

Pieptul de pui l-am pus intr-o tava ceramica cu o cana de apa si l-am introdus in cuptor la 250 de grade Celsius. Cand a inceput sa se rumeneasca am intors carnea, de o parte si alta am pus stafidele, am presarat condimentele si am acoperit cu felii de mere. Am pus un capac peste tava si am introdus-o in cuptorul la care am redus temperatura cuptorului la 200 grade Celsius. Am lasat sa se coaca inca 30 de minute, apoi am luat jos capacul si am lasat in cuptor sa se rumeneasca putin carnita.

Impreuna cu piure de cartofi a fost o meniu foarte reusit pentru o zi de duminica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

alldaycooking 1

20.12.2011, 08:25

Multumesc frumos! Mie imi plac foarte mult merele la friptura de pui.

Cris2711 1

20.12.2011, 21:14

super

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui