Piept de pui cu gorgonzola

de Bucataria_Portocalie in Pui, 30 Mar 2010 | 31309 vizualizari

 

Nu va dau cantitatile exacte, pentru ca le puteti varia dupa preferinte. Eu am avut o caserola mare cu piept de pui dezosat, o felie de gorgonzola si o cutie maaare cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • piept depui
  • gorgonzola
  • smantana
  • ulei masline
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gorgonzola:

Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataria_Portocalie 1

31.03.2010, 18:05

va multumesc mult

nadina73 1

13.05.2010, 13:25

super de nota 20 felicitari si 5 furci mari si late

Bon_Jovi 1

11.04.2014, 23:10

Trebuie sa fie tare bun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu nuca de cocos