Piept de pui cu chili si cherry

de Corinuta in Pui, 19 Apr 2011 | 5287 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, dar care m-a vrajit. Carnita de pui ramane frageda, e putin picanta si o poti servi cu orice, chiar si numai cu o salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta chili
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4-6 rosii cherry
  • 1 mana de masline negre
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu chili si cherry:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca uleiul cu pasta de chili si cu oregano. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, se unge cu acest amestec si se aseaza intr-o tava. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.

Dupa 15 minute se scoate folia si se aseaza in tava rosiile si maslinele. Se da la cuptor pentru inca 15 minute. Gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu chili si cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de ierburi aromate