Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am spalat si am taiat pieptul de pui in felii unpic mai grosute decat cele pentru snitele.
Am sarat si am piperat carnea, apoi am batut-o putin cu ciocoanul de snitele.
Am taiat cascavalul in feliute grosute.
Am asezat cate-o feliuta de cascaval peste fiecare bucata de carne, apoi am adus cealalta jumatate peste.
Itr-un bol punem ouale, 1 praf de sare si de piper si le batem bine.
Am dat "pachetelele" obtinute prin faina, apoi prin ou si le-am pus la prajit in ulei incins.
Le rumenim la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim "pachetelele" cat sunt calde (pentru ca se intinde cascavalul:X) alaturi de o garnitura de cartofii sau orice altceva!
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola