Muschiulet de piept de pui crispy

de MotanLaOale in Pui, 20 Sep 2016 | 10950 vizualizari

 

"Ziua in care imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 600g muschi de piept de pui
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • CRUSTA
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de piept de pui crispy:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.

Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa o ora la frigider.

Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.

Se pun fasiile de muschi in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.   Se sfarama fulgii de porumb cu mana, se amesteca cu pesmet si se pune intr-un castron.   Se ia cate o fasie din amestec, se pune in fulgi, de presara pe toate partile si se pune deoparte. Se face la fel pentru toate fasiile.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de muschi pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca le doriti si mai crispy folositi doar fulgi de porumb sfaramati fara pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de piept de pui crispy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet