Piept de pui cu cartofi

de pity19 in Pui, 30 Sep 2014 | 3152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • 3 cartofi medii
  • sare , piper , chilli , boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • 1,2 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi:

Clatim cartofii si curatam de coaja ;

Taiem in patru fiecare dupa care feliute nici prea groase nici prea subtiri ;

Condimentam cu sare , piper , chilli si boia ;

Incingem o tigaie cu ulei , cat sa acopere cartofii ;

Dam la prajit pana sunt rumeniti bine ;

Scoatem pe un servetel de bucatarie si lasam pana nu mai sunt uleiosi ;

Pieptul de pui il taiem felii ; Condimentam cu sare si piper ; Cu un ciocan pentru snitel , le batem bine ;

Pregatim un gratar de aragaz , punem la incins ;

Cand acesta este incins adaugam pieptul de pui si lasam la rumenit pe ambele parti ;

Usturoiul il curatam de coaja, taiem feliute subtiri si punem peste cartofi ;

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui