Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete.
Eu am încercat s-o adaptez gusturilor mele.
O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică.
Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de gălbiori, afumatură şi caşcaval.
Ca şi garnitură am folosit paste farfalle, paste Baneasa din grâu dur 100%.
Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii.
Am condimentat si le-am lasat câteva ore la frigider.
Intr-o cratita am pus putin ulei,am calit ceapa si morcovul razuit,am pus boia si apoi galbiorii.
Am pus o cana de apa, am condimentat si am lasat sa fiarba pâna ce a scazut apa.
Am adaugat sucul de rosii si smântâna.
Am mai lasat câteva minute si am oprit focul.
Cât timp a fiert sosul, am pregatit pieptul de pui.
Am maruntit in robot fulgii de porumb si i-am amestecat cu parmezan razuit.
Am tavalit pipetul de pui prin acest amestec, apoi le-am prajit pe ambele parti.
Le-am scos pe prosoape de hârtie.
Intr-un vas ceramic am pus sosul de ciuperci,peste el am asezat feliile de piept de pui, deasupra fiecareia am pus o felie de sunca afumata si felii de cascaval.
Deasupra am presarat busuioc si fulgi de chilli.
Am pus vasul la cuptor pâna ce s-a topit cascavalul.
Pentru garnitura am fiert pastele în apa cu sare.
Se serveste cald.
Poftă bună !!!