Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 5110 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

14.06.2013, 09:06

Si am asa o foame,dar sigur a mancat Padre tot,ca el este la cura....

alilianaa 1

14.06.2013, 09:07

Cleme, ramai cu foamea, intuiesti tu..

Tabita _ 1

14.06.2013, 09:13

MotanLaOale 1

14.06.2013, 09:15

bun bun

alilianaa 1

14.06.2013, 09:17

Multumesc Cleme, Tabita, Vladimir

Lau 1

14.06.2013, 09:31

portiadelumina 1

14.06.2013, 09:40

Deja-i poveste, desigur.

La Ancuta 1

14.06.2013, 10:03

daca-i poveste, atunci nu mai cer

lucy2002 1

14.06.2013, 10:03

:BD

Lorra 1

14.06.2013, 10:12

Papa buna !!!

Bunica 1

14.06.2013, 10:18

Toate bunatatile devin poveste

Bya Ralu 1

14.06.2013, 10:39

bun

simona72 1

14.06.2013, 10:52

Tare bun!!!

Rocsi 1

14.06.2013, 11:30

Mmm ce buna

Sim0na 1

14.06.2013, 11:39

Ce bine mananca Padre.. D-aia are forta de munca si inspiratie la scris

Geanina87 1

14.06.2013, 12:04

bun bun

mihaelar63 1

14.06.2013, 13:39

Gustos si simplu de preparat

iry-gabriela 1

14.06.2013, 13:50

pe mine ma ispitesc tare cartofii,

alilianaa 1

14.06.2013, 20:07

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu sos de marar si cotlet de porc la tava