De la un timp imi place sa folosesc hartia de copt atunci cand pregatesc diverse fripturi la cuptor. N-am eu cuc sau cioroi, dar am hartie de copt, un fel de ''aparat'' preistoric.......si ca sa vezi fatalitate pieptul de porc a avut fix, da' fix 1,069 kg, parca stia ca-s nascuta-n `69....
Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de copt, suficienta cat sa si acopar pieptul de porc.
Apoi am asezat pieptul de porc,l-am impanat cu usturoi, amacoperit cu hartia de copt si am turnat pe langa 1 pahar cu apa, am bagat vasul la cuptor, la foc moderat, cca 2 ore, inainte cu 20 min am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca.
Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti cu varza si ardei iuti...