Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor

de diaconta in Porc, 9 Dec 2012 | 6642 vizualizari

 

Este un fel de mâncare care mie îmi place tare mult în perioada asta rece.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc
  • 500 gr cârnaţi proaspăt de porc(neafumat)
  • 1 kg cartofi
  • Sare,piper,boia
  • Rozmarin
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor:

Am folosit cârnaţi de porc subţiri,neafumaţi.

Am taiat carnea de porc bucati.Cârnaciorii i-am rulat.

Am curatat cartofii si i-am taiat felii mai groase.

Am condimentat carnea si cartofii.

Am pus mai întâi carnea  si cârnaţii în tava cu ulei si puţina apa.Am presarat si crengute de rozmarin.

Când carnea este facuta de jumatate,am pus si cartofii.

Nu pot sa descriu cam ce miros îmbietor era în bucatarie în tot acest timp.

Am mai stropit din când în când cu sosul lasat.

Am servit cu muraturi.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]