Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

de Ina in Retete Delikat, 10 Iul 2018 | 4865 vizualizari

COMENTARII (52)

Ina 1

10.07.2018, 22:27

Multumesc, Rodica!

Adi 1

10.07.2018, 22:46

Bun!

oanapl 1

10.07.2018, 23:22

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 01:01

Woow!

Merisor 1

11.07.2018, 07:35

Minunată rețeta!

Ksenya 1

11.07.2018, 08:32

buuuun

Ancutsa 1

11.07.2018, 10:49

Ce preparat delicios!

laura_n 1

11.07.2018, 15:03

Oau! O combinatie de zile mari!

Ina 1

11.07.2018, 15:59

Va multumesc pentru aprecieri si comentarii

Ina 1

11.07.2018, 16:01

Laura, duminica are tot atatea ore ca lunea si martea

-Licurici- 1

12.07.2018, 11:38

yamii Super gustos!

kytz 1

13.07.2018, 07:54

Foarte tentant!

mirela0911 1

13.07.2018, 08:41

Un preparat deosebit!

Ina 1

13.07.2018, 19:08

Asa a fost!

Rocsi 1

14.07.2018, 22:08

Bravo! Arata minunat!

Gheorghita_T 1

15.07.2018, 13:16

Arata foarte bine!

Ina 1

15.07.2018, 13:58

Multumesc, Rocsi!

Ina 1

15.07.2018, 13:58

Multumesc, Gheorghita!

ianculubita 1

15.07.2018, 14:28

❤❤❤❤❤

ianculubita 1

15.07.2018, 14:28

❤❤❤❤❤

Ina 1

15.07.2018, 14:37

Multumesc, Lubita!

Zamfira 1

15.07.2018, 20:57

O reteta excelenta, am trecut-o la favorite! Bravo!!!!

dantes 1

16.07.2018, 17:38

Bun!

Dulciuri cu Georgiana 1

16.07.2018, 22:13

O reteta de revista !

Ina 1

07.08.2018, 21:52

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci creasta cocosului