Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare

de elucubratiiculinare in Curcan, 25 Oct 2015 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 căței de usturoi
  • 250 g ciuperci
  • 1 lingură cimbru uscat
  • 2 linguri sos/dulceață de merișoare
  • boabe piper roșu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare:

Topim 2 linguri de unt într-o tigaie. Adăugăm pieptul de curcan condimentat cu sare, piper proaspăt măcinat și cimbru. Se lasă să se rumenească la foc mic câte 10 minute pe fiecare parte. Se transferă pe un platou și se păstrează la cald. În aceeași tigaie mai adăugăm 1 lingură de unt, usturoiul tăiat feliuțe și ciupercile tăiate pe jumătate sau dacă sunt mai mari în sferturi. Se lasă la foc mare pentru aprox. 10 minute fără să acoperim cu un capac și amestecând des. Se răstoarnă ciupercile peste pieptul de curcan. Servim cu sos de merișoare și piper roșu. Servim un vin roșu de preferat Pinot Noir.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]