Piept de curcan cu ciuperci si cartofi

de susu in Curcan, 25 Feb 2010 | 7084 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 piept de curcan

    500 g ciuperci champignon
    2 cani de vin alb sec sau demisec
    3-4 cartofi potriviti
    cateva cepe micute
    usturoi cat doriti
    condimente
    ulei de masline  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ciuperci si cartofi:

Se spala pieptul si se sterge. Se curata cartofii si ceapa si se spala toate legumele. Pieptul l-am condimentat cu sare, piper, cimbru, vegeta, boia dulce, curry, putin sos de soia, menta, putin ulei de masline si l-am frecat bine. Se taie cartofii in patru si se amesteca impreuna cu ciupercile,ceapa intregi si condimentele. Pieptul l-am pus asa condimentat in vin impreuna cu cativa catei de usturoi cu coaja cu tot si le-am bagat la frigider. Se tin cateva ore dupa care se aseaza in tava legumele si pieptul cu vin, se adauga si vreo 2-3 cani de apa fiarta si se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul incins pentru 40 minute dupa care se ia folia si se mai lasa sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de iaurt