Petit Fours

de Dorothea in Prajituri, 5 Sep 2010 | 8384 vizualizari

COMENTARII (20)

nadina73 1

05.09.2010, 14:26

vai ce bine arata super deci 5 furcu mair si late de la mine

Rocsi 1

05.09.2010, 14:27

super super...tai blatul in 3 foi?le ungi cu marmelada si le suprapui sau nu?k nu prea inteleg..sunt mai grea de cap

Sidy 1

05.09.2010, 14:34

Desi ai un pic de...bibilit la ele , trebuie sa fie foarte bune...Si daca spui ca sunt bune daca stau mai mult, inseamna ca le poti face din timp.
Minunate.Dau 5 furcute

Dorothea 1

05.09.2010, 14:51

Pardon rocsi, nu sinteti voi de vina, stiu sa vorbesc bine si repede romaneste, dar sa sciu un pic mai greu.

Faci un blat.

Blatul ala il tai in 3. Marmelada pe primul, vine a doua bucata, marmelade, vine a 3 bucate marmelada si martipan.
Pui in folie si le lasi 24 de ore. DAR NU IN FRIJIDER! In temperatura casei sau mai bine la voi in beci.
A doua zi incepi, sa le faci frumos. Tare frumos arata pentru o nunta cu 2 ciocolati. Alba si neagra fin de to sris pe ele.

Este foarte mult timp trecut pentru decoratie.

Dar cum am scris. Poti sa faci in liniste ori ce zi ceva. Dar in 3 zile sa le termini..hehe

Eri am facu aluatul. Si astazi vreo 3-4 ore decoratia.

Pardon pentru poza cu Handy, nu stiu unde este aparatu...

Are cineva nevoie de Rezeta pentru Fondant, Fondant pentru flori sau Fondant de modelat?

Daca mai aveti intrebari,,,, aici cu ele!!

Mersi, ca va place.

Sincer sa fiu, ma bucur mult, ca vam gasit!! Si mai am mul, mai multe... pentru voi...

Dorothea 1

05.09.2010, 15:02

rocsi, tiam mai pus niste poze, sper ca iti ajuta!!

Miha 1

05.09.2010, 15:43

Bine ai venit Dorothea!

Dorothea 1

05.09.2010, 15:44

mersi miha!!

Sidy 1

05.09.2010, 15:44

Dorothea tu scrie aici toate retetele ca noua ne plac foarte mult
Ai cumva si reteta de martipan ?

Dorothea 1

05.09.2010, 15:53

Martipan? Cel mai simplu!! Iti trebuie si poze, ai sa astept, pina fac eara, dacu nu, iti scriu cum se face, okay?

Rocsi 1

05.09.2010, 18:10

multumesc mult dorothea...stai linistita ca la toate ne e greu sa scrie..cel putin mie imi e...am inteles acum

Dorothea 1

05.09.2010, 19:27

Cu placere!!

Ina 1

05.09.2010, 20:23

Reteta de fondant m-ar interesa si pe mine

Corinuta 1

05.09.2010, 21:56

sunt de efect!

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:08

munca si rabdare dar rezultatul e pe masura eu doar le-as savura

Dorothea 1

06.09.2010, 08:12

Mersi frumos! Fondant? Fondant sa pui pe torturi, sau fondant sa faci flori??

mena29 1

06.09.2010, 19:09

Bine ai venit Doro

Laly 1

07.09.2010, 00:21

Ce bunatati ai facut tu acolo.

winnie 1

24.11.2010, 14:57

Buna. Vreau si eu reteta de fondant sau de unde pot cumpara martipanul. Multumesc frumos

Dorothea 1

11.12.2010, 10:32

Pardon, am uitat "parola", si nam mai putut intra!! O sa vad, cum si cind va fac pose...

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:58

super arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac