este facuta dupa reteta bucatarasului senzational Miha "Petit chinois" numa ca e putin modificata
laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga untul topit si galbenusurile, faina in ploaie si se framanta, se framanta pana se incorporeaza toata faina, daca mai este nevoie se mai pune putina.
Dupa ce s-a framantat, se adauga apoi albusurile spuma, se framanta 10-15 min si se pune la crescut 45min.
Dupa ce a crescut impartim in doua si facem doua foi : una o umplem cu fulgi de ciocolata si o rulam foarte strans iar pe cea de-a doua o umplem cu scortisoara +zahar brun+nuca si o rulam la fel ca pe cea cu ciocolata si pe fiecare le taiem ca o rulada. Le lasam la crescut vreo 25 min dupa care le ungem cu un galbenus de ou si punem zahar brun sa-i dea o culoare frumoasa ,dam la cuptor 30-45 min la foc moderat