Pește rasol

de elucubratiiculinare in Peste, 6 Mar 2013 | 8660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 file de pește (cod, șalău, merluciu),
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 1 felie țelină,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1/2 linguriță boabe piper,
  • 2 linguri oțet,

Garnitură:

  • cartofi natur stropiți cu unt și presărați cu pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pește rasol:

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15 minute. Punem la fiert morcovii tăiați felii cu ceapa tăiată în sferturi, iar felia de țelina întreagă.

După 15 minute de fiert legumele adăugăm boabele de piper și foaia de dafin și mai lăsăm 5 minute. După alte 5 minute adăugăm un praf de sare și 2 linguri de oțet (oțetul face ca peștele să nu se destrame în timpul fierberii). Adăugăm peștele și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute la foc mic. Servim imediat cu garnitura preferată, dar cea mai indicată sunt cartofii natur.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pește rasol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cap de peste grouper cu legume fierte