Am vazut eu un filmulet si tare mi-a placut ce am vazut, cand e vorba de joaca hop si eu......eu asa consider, m-am jucat.....
Mi-a luat mai mult sa le bibilesc decat sa se coaca si sa se manance.....:)))))
Am lasat la dezghetat aluatul, la temperatura camerei, l-am intins putin cu sucitorul si apoi am decupat o forma de floare ( in filmulet taia cu un pahar ), eu m-am dat in barci.....ca am vrut floare.....Am pus carnea intr-un castron, am adaugat sare, piper, busuioc si pasta de tomata si am omogenizat. Separat am ras cascaval si parmezan. Am luat floarea decupata si am intins din amestecul de carne, am pliat si am strans bine apoi am unit colturile formand o ''petala''. Pe unele le-am umplut cu carne, altele cu amestec de cascaval si parmezan. Am uns o tava rotunda pentru pizza si am asezat in mijloc 5 petale umplute cu carne, apoi in jurul lor petale umplute cu cascaval si parmezan, ultimul rand a fost cu umplutura de carne. trebuiesc puse cu spatiu intre ele sa poata sa se coaca bine.
Ce mi-a ramas in plus, ca doar nu aruncam aluatul ramas, l-am intins din nou si am format petale, le-am asezat intr-o floricica mica intr-un vas de yena. Dupa ce am asezat petalele, in mijlocul celor cu carne am asezat cubulete de cascaval, am batut un ou si am uns fiecare petala in parte. Am bagat tava la cuptorul preincalzit, n-am cronometret cat am tinut tava, dareste foarte simplu, in momentul cand s-au rumenit si s-au deschis este gata. Am servit cu kechup.....