Peste pane

de ony in Pangasius, 22 Oct 2010 | 4984 vizualizari

 

tare bunutz

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

se dezgheata pestele,se scurge f bine de apa,se sareaza,pipereaza,iar din oua si faina se face un aluat mai grosut decat cel de clatite;se trece pestele prin aluat f bine si se pune in ulei incins la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste cu cartofi nature