PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI

de anisoara in Peste, 21 Feb 2010 | 9882 vizualizari

 

Aceasta mincare din peste rosu preparat in asa mod este o receta a mea preferata si este recomendata pentru zilele de dieta .Se prepara foarte usor si foarte repede .
Eu cumpar cite 1-2 kg de peste, care are carnea de culoare rosie si il prepar in modul urmator.

 

INGREDIENTE

  •  
    •   1 kg de peste rosu
    •  diferite condimente pentru peste 
    •  100 gr de maioneza clasica 
    •  100  ml de uilei 
    •   sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI:

Ca deobicei tot pestele  cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele  de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele  taiat feliute, maioneza , condimentele preferate pentru peste , sarea si se amesteca bine . Se lasa la marinat  pentru toata noaptea. A doua zi se incinge cuptorul pina la temperatura de 200 C. Se toarna in tava putin  ulei,  se adauga peste curatat de condimentele din marinada si se usuca la cuptor timp de  20 minute. Se stinge cuptorul si se lasa pestele in cuptor inca 30 minute. In alt mod se poate coace pestela la temperatura de 150 C timp de 40 minute. Pestele se primeste putin uscat ca forma si are  gust sarat , piparat cu miros de condimente .. Se combina foarte bine la gust cu salatele din verdeturi sau legume proaspete cu ulei de maslin sau cu cartofi copti la cuptori in coaja  sau fierti in coaja. Se pastreza la frigider pina la 3-4 zile  intr-un vas cu capac inchis.


Cind va este foarte foame in zilele de dieta mincati o bucatica de peste rosu preparat in asa mod . Veti potoli indata foa,e si totodata veti mica ceva sanatos si folositor pentru corpul nostru. 

Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 22:26

Foarte buna reteta,mai ales pentru dieta.Aveti votul meu si am trecut reteta la favorite.

anisoara 1

24.02.2010, 21:24

Cu placere fetelor, dar sa aveti in vedere ca aceasta recete este valabila numai pentru orice tip de peste mascat cu carne rosie. va doresc toate cele bune la toti.

nadina73 1

24.05.2010, 23:41

si asta am trecut-o la favo super 5 furci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu creveti