Peste la gratar cu cartofi natur

de nico15 in Peste, 15 Noi 2010 | 8280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de peste(cod/macrou)
  • 250 g de cartofi
  • pentru design:
  • ardei rosii si verzi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • felii de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu cartofi natur:

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii se pun la fiert in apa cu sare si un pic de otet sa nu se sfarame.

Pestele se-ntoarce pe ambele parti, iar cartofii dupa ce s-au fiert se scot se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun in tigaie intr-o lingura de unt si se stoarce 1/2 de lamaie pe ei, se adauga si verdeata, dar eu nu am pus pentru ca am alergie.
Cand pestele este gata fript se scoate se aseaza garnitura de cartofi langa ardeii taiati stelute, pasta de usturoi pe peste si feliile de lamaie.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ton la grill cu pasta de unt